close
تبلیغات در اینترنت
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک بادمجان با آب انار خوشمزه و لذیذ
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 543
» بازدید دیروز : 238
» هفته گذشته : 3,976
» ماه گذشته : 13,564
» سال گذشته : 76,075
» کل بازدید : 317,061
» کل مطالب : 1846
» نظرات : 193
» تعداد اعضا : 0
» امروز : جمعه 30 شهریور 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک بادمجان با آب انار خوشمزه و لذیذ

خوراک بادمجان با آب انار خوشمزه,خوراک بادمجان با آب انار

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خوراک بادمجان با آب انار خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

مواد لازم خوراک بادمجان با آب انار

  • بادمجان۷۰۰ گرم
  • نمک به میزان دلخواه
  • عدس نصف فنجان
  • آب به میزان دلخواه
  • روغن زیتون دو سوم فنجان
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر چهار حبه
  • گوجه فرنگی خرد شده دو عدد
  • فلفل سبز تند دو عدد
  • برگ نعنا دو قاشق غذا خوری
  • شربت انار یک چهارم فنجان

کشک بادمجان مجلسی,کشک بادمجان خوشمزه,کشک بادمجان قالبی,کشک بادمجان لقمه ای,کشک و بادمجان,کشک بادمجان

طرز تهیه خوراک بادمجان با آب انار خوشمزه,دستور پخت خوراک بادمجان با آب انار

طرز تهیه خوراک بادمجان با آب انار

با آموزش طرز تهیه خوراک بادمجان با آب انار از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه خوراک بادمجان با آب انار ابتدا باید پوست بادمجان ها را گرفته و آنها را درون آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود.

عدس را پاک کنید و خوب بشورید و سپس در آب ریخته و طوری بپزید که نرم شود ، ولی لح نشود. در یک تابه مناسب بادمجان ها را سرخ کنید و در یک تابه دیگر پیاز و سیر را خرد کرده و سرخ کنید.

در آخر گوجه فرنگی را نیز با فلفل تند درون سیر و پیاز تفت بدهید و برگ نعنا خرد شده را نیز به آنها بیفزاید. برای اینکه شربت انار تهیه کنید ، کمی شکر و آبلیمو به آب انار اضافه کنید و حرارت دهید تا خوب غلیظ شود.

تمام مواد خوراک را در قابلمه بریزید و اجازه بدهید برای چند دقیقه پخته شوند تا خوراک به خوبی جا بیوفتد و سپس میل کنید.

بادمجان شکم‌ پر با گوشت چرخ کرده,بادمجان شکم‌ پر با پنیر پیتزا,بادمجان شکم‌ پر,قارنی یاریخ


تعداد بازدید : 63

نوشته شده در شنبه 28 مرداد 1396 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر