close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان همدان
درباره وبلاگ

نویسندگان
ورود به سايت
نام کاربری:
رمز عبور :
موضوعات مطالب
مطالب سرگرمی
عکس (9)
فروشگاه اینترنتی
خرید اینترنتی (21)
آمار
» افراد آنلاین : 3
» بازدید امروز : 60
» بازدید دیروز : 839
» هفته گذشته : 14,325
» ماه گذشته : 31,136
» سال گذشته : 151,870
» کل بازدید : 392,856
» کل مطالب : 1851
» نظرات : 198
» تعداد اعضا : 0
» امروز : یکشنبه 27 آبان 1397
مطالب پر بازدید
آرشيو مطالب
نظر سنجی
خبر نامه
برای دریافت مطالب جدید عضو خبرنامه شوید
طراح قالب
تبلیغات
تبلیغات

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان همدان

آبگوشت کشک بادمجان,آبگوشت کشک لرستان,آبگوشت کشک لری

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است که این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد لازم آبگوشت کشک بادمجان

  • گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم
  • نخود و لوبیا  ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی   نصف پیمانه
  • عدس  نصف پیمانه
  • پیاز  ۱ عدد
  • کشک     ۱ پیمانه
  • سیر سرخ کرده ۴ حبه
  • نعنا داغ   ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
  • بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده   ۴ عدد

آبگوشت با گوشت بوقلمون,طرز تهیه آبگوشت بوقلمون,آبگوشت بوقلمون

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

با آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه آبگوشت کشک بادمجان خوشمزه ابتدا باید حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را  چند مرتبه عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. ابتدا گوشت را در قابلمه میریزم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس پیاز را بصورت نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه میریزیم.

کمی تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود. یعد از این گوشت کمی پخت حبوباتی را که از شب قبل داخل آب قرار داده ایم به قابلمه اضافه می کنیم بعد از آن مقداری آب داخل قابلمه می ریزیم به اندازه ای که مقداری روی مواد را بگیرد و حرارات را بیشتر می کنیم تا آب بجوش بیاد و مواد آبگوشت پخته شوند.

حالا بادمجان هایی که از قبل سرخ کرده ایم را به آبگوشت اضافه می کنیم. حالا نوبت طعم دهی به غذاست در اینجا نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم. حواستان باشد که آبگوشت تقریبا باید جا افتاده شده باشد بعد بادمجان را اضافه کنید چون بادمجان له می شود.

هنگامی که از پخت مواد و جا افتادن آبگوشت مطمئن شدید کشک را به غذا اضافه کنید. مقداری به صورت ملایم آبگوشت را هم بزنید تا کشک به خودر ان برود. و با سیر و نعنا داغ آن را تزیین کنید. این غذا طعمی نزدیک به کشک و بادمجان دارد.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان خوشمزه لرستان

 


تعداد بازدید : 128

نوشته شده در پنجشنبه 12 مرداد 1396 توسط مشتی| لينك ثابت |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي
صفحات دیگر